PUBLIC NOTICE

 

 

 

PUBLIC NOTICE

 

INVITATION TO THE WORKSHOP ON AERODROME CERTIFICATION, LICENSING AND REGISTRATION APROVAL TO BE HELD AT JULIUS NYERERE INTERNATIONAL CONVECTION CENTER ON 29 APRIL 2019 FROM 9:00 

 

Tanzania Civil Aviation Authority (TCAA) has organized a one day workshop to sensitize Aerodrome operators, Licensed Air operators and other stakeholders on Legal requirements and procedures for obtaining an Aerodrome operating Certificate, License or a Registration approval. The workshop intends to enhance safe operations of aircraft through improved compliance to Civil Aviation (Aerodromes) Regulations.

 

The Director General of TCAA is hereby inviting senior compliance, technical and operational representatives from, Aerodrome operators, Licensed Air operators and other stakeholders to the workshop at Julius Nyerere International Convention Center, Dar Es Salaam on Monday 29 April 2019 from 09:00 AM.   The schedule of activities is appended below.

 

You are kindly requested to confirm your attendance to the workshop coordinators Mr. Bernard Kavishe, bernard.kavishe@tcaa.go.tz and Ms. Mwanaisha salum  mwanaisha.salum@tcaa.go.tz

 

 

Director General

Tanzania Civil Aviation Authority

P. O Box 2819

Dar es Salaam

Tel: +255222198196

Website: www.tcaa.go.tz

Email: tcaa@tcaa.go.tz

 

 

 

 

SCHEDULE OF ACTIVITIES

WORKSHOP ON AERODROME CERTIFICATION, LICENSING AND

REGISTRATION APROVAL – JULIUS NYERERE INTERNATIONAL

CONVECTION CENTER 29 APRIL 2019 FROM 9:00

 

Start Time of Activities is 09:00hrs.

TIME

ACTIVITY

ACTIVITY DURATION

RESPONSIBLE

 

FACILITATOR

09:00- 09:30

Registration and Introduction of participants

30 Minutes

 

 

ALL

 

Moderator

09:30 - 10:00

Speech by DG TCAA

30 Minutes

DG TCAA

Moderator

10:00-10:30

Health Break

30 Minutes

ALL

Chairperson

10:30 -11:30

Presentation on Legal Requirements

60 Minutes

 

ALL

Ag. CAGI

11:30 - 12:30

Presentation on procedures for Certification, Licensing and Registration approval

60 Minutes

 

ALL

PAI

12:30-13:30

Lunch Break

60 Minutes

ALL

Moderator